Häst & vagns tjänster

VI BEKLAGAR MEN TYVÄRR KAN VI INTE ORDNA HÄST & VAGNSKÖRNINGAR FÖR TILLFÄLLET, VI ÅTERKOMMER NÄR TJÄNSTEN FINNS TILLGÄNGLIG IGEN!
Vi tar gärna emot önskemål och visat intresse!

Att tänka på:
En snitt tid på körning är cirka 5 minuter/ kilometer beroende på väglag och väder
Vid längre transportsträckor blir det kilometerersättning
Vi är ansvarsförsäkrade
Riktpris är cirka 100 € / kilometer körning

Se bilder på några av våra vagnar längre ner på sidan!

 • Gårds- & bykörning
  Vill du komma på ett gårdsbesök med en rofylld åktur i en härlig by? Vi bor mitt i ”byn” så med andra ord har vi nära till det mesta. Vi kan köra intill kyrkan, fara på vackra skogsvägar, fara ner till Postadfjärden (möjlighet till att simma/ ha med sig fika), fara genom byn Postad med flera äldre gårdar, ett besök till kiosken ”Mojjen i Kattby” för något gott tilltugg? Hör av dig så ser vi vad vi kan ordna. Priset här skiljer sig från de resterande då detta sker på hemma plan.
 • Bröllopskörning
  Tänk dig ett litet avbrott från alla gäster, bara ni två för en kort stund. Är ju trots allt er stora dag! Lugnet från klapprande hovar på vägen och naturen så nära. Därför är en tur med häst och vagn ett perfekt sätt att färdas på.

  Vi har en vacker gammaldags promenadvagn med röd läderklädsel, bladfjäderdämpning och plats för cirka 4 personer (2 vuxna och 2-3 barn). Vill man ha en enklare men ändå bekväm tur så har vi även en så kallad maratonvagn med svartläder klädsel och i en modernare tappning, den har plats för 2 personer (2 vuxna och möjligtvis 2 barn) och har en enkel uppstigning till sittplatserna.

  Vi bjuder på en korg med champagne, vatten och tillhörande glas.
 • Evenemangskörning
  Ska det ordnas ett större evenemang eller vill man bara ha ett lite mer speciellt sätt att färdas fram på för en stund? Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan ordna. Vi har olika vagnar att välja på för en lite större grupp det finns till exempel gammaldags höskrindor eller en flakvagn.
 • Släde
  Tänk dig en solig vinterdag med lite frost i håret och snön som knarrar under hästens hovar? Låter inte det lockande? Det kan vi bistå med, hör av dig till oss så ser vi vad vi kan ordna. Vi har en gammaldags släde som rymmer cirka 2-3 vuxna alternativ barn.

Uppdaterad 22.3.2022